Botol Pigeon pink untuk Iman dan set bedung/barut untuk twin

Lately, memang asyik shopping jer.... shopping online... saya banyak cari keperluan yang saya rasa memang pentingla... baju peknen untuk diri sendiri. Mahu tak carinya... dah takde baju yang sesuai nak pakai pergi kerja. Semua baju dah nampak perut yang besar ni. Allahu Akbar.... Kenalah jugak spend duit beli beberapa helai baju preloved... beli baru pun setakat sehelai dua jer... baju mengandung kan mahal nak beli.... Shopping untuk twin pun perlu jugak...  al maklumlah... kudrat saya memang tak larat nak berjalan ke hulu ke hilir dah... lebih saya duduk diam2 depan pc/ngadap skrin henfon usha apa yang patot... Tambahan stok bedung dan barut yang ada... saya order 10helai barut corak dan 5 helai barut putih... bedung 4 helai jer...
semuanya di hujung jari...

Ni pulak botol susu jenama Pigeon untuk Kakak Iman. Sebelum ni ada beli jenama Safety Plus tapi Iman macam agak keberatan untuk minum guna botol tu.. mungkin sebab puting keras sikit nak dibandingkan dengan jenama Pigeon. Yang ni order via FB... beli yang bootl pendek jer...Iman hispa susu bukan banyak sangat pun... 3oz jer pun...plg banyak pun cuma 4oz tapi itu agak jarang berlkau... buat lebih pun mesti akan tinggal jugak dalam 1oz dalam botol tu.. membazir...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...