Baju murah-murah tapi cantik


Baju brand Pureen, Tolljoy dan OKBB. New with tag. Percaya tak? Setiap sehelai ni RM10 jer sepasang. Rezeki Iman. Bulan ni banyak shopping untuk dia. Ada beli seluar Carters new rm5 jer... beli 3 helai untuk Iman. Untuk ibu pun ada. Al maklumlah...preggy twin ni.. baju hampir kesemuanya tak muat dah... terpaksa keluarkan duit beli yang baru. Mesti nak tahu beli kat mana kan? ke saya jer yang perasan..haha... Saya beli kat group FB.. BARTER & LETGO barang TERPAKAI&NEW!!!!

Me and Iman. Mata panda dek Iman yang selalu berjaga malam nak susu. Hihi... Iman tak berapa sihat tu.. Sebab tu  masam jer muka dia....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...