Hunting barang twin...Domain mana okey?

Now..dah masuk 5 bulan... 
Misi mencari barang2 baby lagi...hihi...
Setakat ni yang dah terbeli beberapa pasang baju untuk twin...
Barut dan bedung pun nak kena tempah lagi... nak buat sendiri dah takde keinginan... penyakit M ada... lagipun agak bizi dengan Iman yang bertuah tu...
Tilam pun dah jumpa tempat nak beli..tinggal nak pilih corak dan bayar jer...
Keperluan lain takpela... maish panjang lagi masa...
Nak g shopping mall memang dah tak larat.. so, kita cuma cari secara online sahaja...
Hari2 bukak FB kat group apa ntah..panjang ngat namanya.. kot2 ada barang preloved yang okey... sesi berjimat cermat harus dimulakan terus...

Entri yang tidak bergambar kerana mengejar masa nak balik rumah... nak jumpa buah hati kesayangan tu...

Lagipun sedang berkira2 nak beli domain baru ni... yang aritu burn jerla...

Tolong pilih mana lagi okey...


www.lin-azlina.com
www.linalzinaa.com


mana lebih okey yer?

TIA

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...