domain blog saya tak boleh guna

Sebulan lebih saya berdiam diri... blog saya tak dapat diakses dengan menggunakan url www.linazlina.com
kes yang jadi macma ni sebabnya domain tu dah expired. saya lambat renew. Lepas tu saya transfer domain ke orang lain.
Entahlah...dah banyak tiket saya open untuk diorang settle kan masalah ni tapi sampai sekarang masih sama. 
Hey.. menyesal pulak transfer domain.
Lepas ni nak guna domain apa pulak yer...

www.linazlina.com.my agak2 dah ada orang tak erk???

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...