Akhirnya terjawab sudah

Pagi tadi..

Alkisahnya sebab taknak dah tertanya2 pasal pregnant ke tak... so, semalam beli UPT kat Watson.
Keputusan positif :)
Dalam suka tu memang takutla kan.. agak seriau! Almaklumlah ceaser...
Pastu mulalah cari info pasal kalau mengandung lagi selepas ceaser baru 6 bulan ni.
Alhamdulillah.. kesemuanya yang meriangkan hati...kebanyakan memberi semangat pada ibu2 yang ceaser ni. Semua kuasa Allah... Biarlah nurse nak membebel pun. Tadah je telinga. hihi
Yang saya baca kebanyakan suruh jumpa doktor cepat2 senang nak detect jika ada sebarang masalah pada rahim.
Semoga segalanya selamat dan dipermudahkan...

1 comment:

  1. salam lin...

    tahniah... happy 4 u...

    sat je dah nak tambah lg cahaya mata kan...

    kita brkenalan di blog ni sejak lin anak dara lagi :)

    ~ Cik Nis a.k.a. UmmiHanie ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...