Domain dah expired

Semalam adalah birthday saya.
8 Mac 1984 - 8 Mac 2015 = 31 tahun

Tua dah saya.. jejak 3 series da....

Sama dengan domain www.linazlina.com yang expired. Saya belum renew lagi. Hehe...

Doa untuk diri sendiri semoga rezeki saya berterusan dan diberkati Allah.
Bahagia selalu disamping suami dan keluarga tersayang.
Read more ...

Kisah mydin dan rezeki tak dijangka

Rezeki dapat angpaw... bukan sempena raya cina pun.. tapi sebab makcik tu xdapat datang masa majlis kahwin saya bulan 9 tahun lepas. Makcik tu lupa nak bagi masa jumpa lepas tu.. semalam baru teringat nak kirim melalui anaknya..
Alhamdulillah.. rezeki baby namanya.


Tengahari tu masa lunch saya menyempatkan diri menyinggah kat Mydin...
 Nak beli barang yang sepatutnya sambil mencuci mata..hehe... Ternampak satu buku ni.. "Idea Bekal Ke Sekolah" Bestnya dah ada anak nanti.. tak sabar nak buatkan bekal untuk anak.


Rezeki RM5 baucer daripada Mydin sempena Hari Lahir saya yang akan tiba esok...
Okla RM5 pun kan.. saper nak belanja.


Esok 8 MAC 1984... My birthday... :)

Read more ...

Cetaphil untuk kulit yang berjerawat


Sumber : google

Dapat gaji baru ni terus beli se. Memang dah berhajat dari awal lagi. Sebab kulit muka saya sedang mengalami masalah jerawat yang agak ketara.Pastu bintik2 hitam bermaharajalela ni. Sori xsnap gambar yer. Pc ni tak boleh nak transfer gambar. So, malaslah nk selfie.

Dah puas usha produk dan testimonial blogger. Akhirnya sepakat nak try cetaphil ni. Doktor kulit pun recommend cleanser ni.

Saya beli yang kecik jer baru ni. Harga RM17.82 kat Watson.
Setakat guna 2 hari ni alhamdulillah ok! Bintik hitam berkurangan.
Tapi yang tak bestnya cleanser ni memang takde buih tau. Macam tak pakai apa2 jer. Masa cuci tu ok jer kulit muka..takdelah rasa regangan sangat. Rasa bersih jer muka.

Nanti saya buat testimonial selepas 2-3 minggu guna yer....




Read more ...

Fresh dari kebun bonda


Ma dan abah saya memang sangat rajin berbudi pada tanah. Lagipun duduk di tanah rancangan Felda ni memang kena buat pun.. Ada pertandingan keceriaan kawasan kampung anjuran Felda. Abah saya kreatif sangat orangnya. Hasil kerja pun sungguh kemas. Saya memang respect gilerla dengan abah saya ni. Pagola kaler oren tu dihasilkan dariapda batang paip fiber tu tau.. Kreatif kan?? Sayuran yang ditanam memang subur sangat2. Cuci mata tengok kebun bonda dan ayahanda saya yer.





Dah boleh buat sayur. Jimat kan... 

Read more ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...