Susu snow brand neo baby untuk Iman

Thanks google untuk pic ni

Susu Iman sekarang... Rasanya memang dia serasi dah dengan susu ni. Pertama kali dia minum susu ni terus poo poo :) Kisahnya yang boleh beli susu ni ialah....
Masa tu pergi Tunas Manja Pekan sebab memang nak cari susu Iman Dah habis bekalan. So, masa dok usha2 tu terborak dengan sorang kakak ni. Dia sedang usha harga susu ni. Katanya murah sikit nak dibandingkan dengan tempat dia. Pastu akak ni kata anak dia bambam sebab minum susu ni.
Apalagi...saya pun terusla belikan untuk try kat Iman.
Alhamdulillah... Iman suka... dia poo poo pun dah hari2.. kalau tidak payah sangat nak poo poo. So, pasni saya akan beli susu ni untuk Iman. Harga masa beli tu RM66++

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...