SALE GILER2 dari LAZADA

http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html 

Siapa yang tak pernah dengar pasal LAZADA? Laman sesawang untuk kaki shopping. Saya pun tak ketinggalan bershopping sakan kat sini. Al maklumlah banyak pilihan dan harga yang sangatlah berbaloi2. Ditambah pula dengan kemudahan di hujung jari. Setakat yang saya beli ni semuanya saya berpuas hati.
Hujung2 tahun ni, Lazada juga tidak melepaskan peluang untuk memberi penjimatan hebat kepada pengguna dengan diskaun yang giler2 sehingga 95% nanti yang dinamakan ONLINE REVOLUTION FINAL SALE yang bermula pada 10.12.15 sehingga 12.12.15


Ini antara item yang termasuk dalam kategori sale tersebut. Ada pelbagai barang keperluan dengan diskaun yang sungguh hebat! Barang elktronik, barang elektrik, gadget, barang baby dan lain-lain semua ada. Boleh jadi pening nak pilih belaka. Sebabnya harga jauh lebih murah. Cepat grab sebelum habis sale. Hanya 3 hari jualan murah berlansung.
Buat masa sekarang saya tengah aim nak beli 2 barang ni kat Lazada. Sebelum tu jangan gelak yer.. nampak sangat mak-mak 

1. Saya nak beli set botol Pigeon ni untuk my Iman. Jenis wide neck. Sebab Iman dah biasa dengan puting Pigeon. Risau nak tukar jenis lain. Takot tetiba dia taknak botol jenis lain. Tunggu dapat bonos akhir tahun kalau ada. Haha.. ke ada yang nak belanja Iman ni.. Dapat yang single pun tak pe dah...

http://www.lazada.com.my/pigeon-z00875b-wide-neck-nursing-bottle-160ml-240ml-nipple-size-l-ppsu-polyphenylsulfone-6046160.html

2. Barang yang kedua ni nak beli untuk keselesaan isi rumah. Macam best jer kalau ada mende alah ni. Rilex depan tv dengan Iman dan abahnya. Hihi... Ada 3 color.. saya nak beli color hijau.

http://www.lazada.com.my/original-bestway-inflatable-air-sofa-single-seater-foot-rest-pumper-blue-933366.html


Kesimpulannya di sini.. Jangan lepaskan peluang untuk membeli belah di Lazada sempena Online Revolution ni... Terjah sekarang sebelum berakhir!!! 

LAZADA ONLINE REVOLUTION SALE

Entri ini dikarang untuk contest yang disponsor oleh Lazada sempena Online Revolution Sale Lazada Malaysia. Untuk lebih info bolehlah singgah kat entri sayaiday.

Hadiah yang ditawarkan sangatlah lumayan. Moga ada rezeki saya di contest ini.

Hadiah tempat pertama : 20 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Kedua : 10 Ribu AirAsia Big Points
Hadiah tempat Ketiga : RM150
Saguhati : 9 x RM50

 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...