Misi Resepi untuk Bayi 6 bulan

Usia Iman dah nak masuk 6 bulan..
Sebagai ibu, memang tak sabar nak prepare makanan dia. Macam puree buah tu.
So, sekarang sedang berusaha mencari info pasal resepi2 serta panduan pemakanan bayi 6 bulan..

Yang penting sekarang nak beli shake n take or baby bullet dulu.
So, jom kita usha di Lazada.... :)

Selain tu, nak beli baby cube... senang nak hantar ke taska nanti.
Ish..banyaknya mende nak beli.... 
spoon yang botol tu...
ikutkan hati ni memang nak beli macam2 kat Iman

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...