Misi Mencari Breastpump Murah

Alhamdulillah.. Iman dah nak masuk 4 bulan.
Time kerja Iman menyusu FM jer. Malam jer saya akan DF Iman.

Tapi sekarang macam nak start buat untuk pam susu pulak. Al maklumlah susu ibu kan yang terbaik untuk baby. Lagipun susu baby amatlah mahal sekarang. Sekurang2nya boleh menjimatkan kos.

Sedang usha breastpump yang affordable ni. Dalam fikiran nak beli Lacte Solo sebab baca review belaka kata macam okey. So, nak cari yang siap pakej.. senang sikit kan... tak perlu nak beli cooler bag dll tu asing2.

ni yang saya jumpa kat PumpOnTheGo

Ada yang tahu kat mana nak dapatkan breastpump murah ni? nk share pengalaman ke...

2 comments:

  1. saya masih simpan breast pump spectra 3.. since anak sulong lg.. syg

    ReplyDelete
  2. aida dulu guna pump manual.
    susah. sakit tgn.
    demi anak, pump la jugak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...