Gara-gara nak breast pump yang murah

Masih ingat entri ni?

Mencari breast pump murah----> http://www.linazlina.com/2015/11/misi-mencari-breastpump-murah.html

Puas survey dah.... nak cari yang seller jual paling murah..
yela... nak beli yang harga ratus ni.. mahal bagi saya...
Saya survey harga pakej kt facebook dan instagram...
Rata2 harga sama jer...
Tetiba jumpa satu seller ni kat instagram yang jual murah. RM259 dah termasuk postage.
Seller lain semua belum tambah postage lagi.

Risik2 tengok macam trusted seller jer. Okla kan... deal terus...
Saya beli sebelum deepavali (Khamis) So, Jumaat, Sabtu Isnin atau Selasa dah dapat. Minggu tu saya oncall. Buat alamat kat rumah dengan harapan boleh try pam dalam masa tu. Tapi tak sampai jugak...last2 Hari Jumaat baru sampai kt rumah. 
Tapi agak mengecewakan.... yang saya dapat hanyalah pam sahaja. Item lain semua belum dapat. So, saya wasap seller tu tanya...dia kata akan check semula.

Isnin, maksudnya semalam barulah seller tu akan pos yang lain2 item tu. 
Seminggu saya kerugian...
Kalau hendak diikutkan saya dah boleh dapat minggu deepavali tu dah sebab kebetulan saya walk in kat kedai Mother First Choice. Kat situ harga pakej RM259 jugak...Biasanya kos pos RM10...

So, sekarang sedang menantikan parcel barang2 lain.... 
Mood menunggu....
Mood agak bengang....




1 comment:

  1. Adoi..kesiannyer.. x baik seller buat mcm tu kan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...