Teruk betul penapis aircond

Jumaat lepas, time tengahari kan rehat panjang... so, ambil peluang untuk buat apa yang sepatutnya. Antaranya servis aircond kereta.Pergi kat kedai uncle ni.. deret dengan Maybank Pekan. Member dah pergi situ. SO far uncle tu ok.. mean tak tipu2la...

Servis aircond yang tak pernah saya buat rasanya sejak beli viva tu. Maksudnya dah dekat 8 tahun :)Memang tak sejukla kan air cond saya. hehe... pasang no 3 pun macam angin jer lebih.

Uncle tu test2 dan mengeluarkan penapis aircond. Ha!!! Tengok tu... punyalah berhabuk.. padanlah tak sejuk lansung kan...


Teruk kan...

Uncle tu kata tak perlu tambah gas sebab ok lagi... Kos tukar penapis ni RM25...
lepas tu barulah terasa sikit sejuknya tu...

Entri yang ringkas sahaja sekarang sebab idea menulis tu ada cuma malas jer.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...