Review barang Nile.com.my

Kalau semalam entri pasla Lazada, Sekarang nak review shopping barang kat nile.com.my pulak
Shopping online memang best. Tambah2 biila klik yang ada sama naik join barang. Join barang ni boleh menjimatkan kos pos. Sharing2 jer kalau ada. takdelah rasa rugi sangat kan.
Dah biasa membeli kat nile ni sebab barang dia cute2 dan cantik! Paling penting harganya murah :) Servis nile memang terbaik! Arini kita order, esoknya dah dapat barang tau!

Kali ni saya dan ofis mate beli barang kat bawah ni :

Ada sling bag color brown. Cantik...
Code MBJ79342

Toothbrush holder yang burung tu.
Code CIX39488

Tempat isi 'anak' hehe yang tinggi tu. berlipat. Agak besar saiznya
Code CML66361 

Kalau perasan ada necklace comel kat beg tu
Code WABN71266


Tara.. ni yang saya punya. Kotak storage! Saya memnag suka benda yang macam ni. Murah jer. RM14.90 untuk dua kotak tu. Hajat hati nak isi kain baju Iman dalam tu bila travel mena balik kampung :) 
Code CML37857

Kesimpulannya, shopping di nile ni memang sangat best. Harga murah sesangat. Pakaian pun murah tau. Dah ramai blogger yang beli. Saya buat review ni secara percuma jer tau. Bukan berbayar pun...hihi...
nak sharing dengan korang website yang best...

2 comments:

  1. http://madey09.blogspot.my/
    pertama sekali nak cakap Etuza done follow ya...blog lawa

    ReplyDelete
  2. hmmm ada gaks nampak nile.com ni.
    and aida x pernah lagi beli kat mana2 secara online.
    kena try ni kot :)
    bagus review...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...