Order kat Zalora guna voucher free


Tara.. order purse/clutch ni kat Zalora

Voucher free Zalora bagi sebab collaboration dengan diorang.
Entri tip tudung tu yang saya buat khas untuk Zalora

ALhamdulillah... shopping free.

Al kisahnya tak baca pasal tnc voucher ni. Beria cari harga barang cukup2 rm100... Ada 4 item mula2 dalam chart tu tapi last2 tinggal satu jer. Sebabnya???

Voucher valid harga asal bukan yang lepas diskaun..huhu...
pastu ada shipping lagi kalau item bawah rm75

Takpela...janji dapat barang free..haha


2 comments:

  1. akak pun dpt voucher zalora tp lum tau lg nk beli apa, sebabnya mcm2 nk beli hihi

    ReplyDelete
  2. terbaik la.
    saya dpt gak and lom redeem lagi.
    lom sempat belek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...