Mencari botol susu Pigeon murah

Time anak sedang lena tidur bolehlah curi masa kejap untuk mengupdate blog yang dah semakin usang ni... Nur iman tu tidur bukanlah lena mana. Kadang tu sampai 3 jam dok enjut buai masih tak tidur lagi.

Sebenarnya tengah nak mencuba botol susu untuk Iman ni. Yela..tak lama dah nak masuk keje semula. Lagi 2 minggu.. tak mau keje...apakan daya... daku terpaksa..

Botol susu sekarang beli yang Disney tu jer kat Anakku. Kecil..comel... Masa mula2 dulu jer time saya tak boleh nak menyusukan dia dengan baik, dia nak la hisap.. lapar sangat kot masa tu.. Lepas2 tu dah taknak hisap... walaupun saya susu ibunya sendiri... Dah puas tukar puting macam2..
beli brand pureen, beli yang Dr.Baby tu... tapi Iman tetap taknak... risau sungguh...
Dia dahla kuat menyusu...

Dalam fikiran sekarang nak beli brand Pigeon atau MAM... Tapi lebih kepada Pigeon kot sebab testimonial ibu2 kata confirm anak yang taknak hisap botol magic terus nak hisap botol brand ni..
So, macam nak cubalah...

Mahal kan barang baby..keperluan mereka... memang kena spend duit setiap bulan untuk baby.
Kalau tak memang parah la...
Ingat nak try beli puting je dulu...ok ke tak erk.. saya masih dalam proses menjadi ibu yang terbaik untuk anak... hehe
Try and error... harap2 Iman nak hisapla pasni...

kat mana nak beli online botol susu murah ni yer??



sumber : google

3 comments:

  1. Jumpa tak seller yg jual murah bole share dgn sya tak sbb mmg tgh mencari Botol ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...