GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015


Pengalaman pertama saya berblogging bermula pada tahun 2009. Masa tu memang zero pasal blog. Tapi sikit2 explore apa yang best. Tambahan masa tu kata boleh buat duit secara online. Memang saya aktif sangat beronline. 
Entri pertama saya : Siapa aku


Masa awal2 dulu nak buat tajuk pun tak pun tak pandai. Awal2 dulu semua tajuk pendek2 jer. Tak tahu pasal keyword ni.. Tulis entri pun pendek jer. Takde idea nak cerita pasal apa. Macam kelakar pulak bila baca semula entri lama2 dulu. Masa tu kerja kat Pusat Internet. Jadi, internet agak laju dan kerja tu macam tak kerjala orang kata. Banyak masa untuk online.

Tarikh mula blogging : 04 April 2009

Lepas tu lama menyepikan diri. dekat setengah tahun kan...17 Januari 2010 mula semula blogging. Dekat 4 tahun dah berkecimpung dalam arena blogging. haha...
 Tujuan beblog adalah untuk mengisi masa lapang di smaping menjana pendapatan secara online. Banyak jugak yang saya perolehi hasil daripada blog ni. Join giveaway... buat review... seronok!!! Sebab tu saya masih kekal dengan blog saya ni. Walaupun dah agak jarang menaip entri namun saya sayang blog ni. Dah jadi ibu ni masa agak terhad sikit. Bizi dengan anak...

Sekian sahaja entri saya untuk giveaway mkhai :)

Kalau ada yang nak join sila klik banner kat atas tu untuk t nc yer..

Lin nak tag blogger2 di bawah untuk join

  1. http://therainbowjourney.blogspot.my/
  2. http://sarfaeiz.blogspot.my/
  3. http://tigalalat.blogspot.my/
  4. http://www.enyabdullah.com/
  5. http://kanvasdakwat.blogspot.my/
TARIKH TUTUP : 8 OKTOBER 2015

2 comments:

  1. Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

    Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...