Car Seat MamaLove untuk Iman

Alhamdulillah.. akhirnya tercapai jugak hasrat nak beli car seat...
Mood membeli dah datangla sebab memikirkan Iman tadi.. untuk safety...ulang alik sana sini. Untuk anak, kepentingan diri letak kat belakang.

Beli kat Lazada... Brand Mama love.. tu pun setelah klik sana klik sini pening nak pilih yang mana. Sewwt Cherry ker.. sweet heart ker.. last2 mama love jadi pilihan... setelah baca review dan komen. Nak yang murah2 jer... yang affordable...
Harga RM109.00 selepas diskaun. Harga asal RM299.00... Banyak kan diskaunnya. Harap2 berbaloi beli.. Inilah rupanya... pinjam kat incik google. Beli hari ini dengan harapan esok atau lusa sampai.hehe... sempat bawak Iman pergi jalan dulu.


Saya guna code voucher Welcome.. dapatlah diskaun RM10

Siapa ada pengalaman pakai car seat brand ni? Meh share sikit dengan saya... jenama lain pun boleh share jugak...

Saya memerlukan car seat ni sebab saya dan suami tinggal jauh2.. saya kena travel balik kampung sorang2..



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...