Botol susu disney dan puting Pigeon


Sampai akhirnya order dari lazada. Puting Pigeon. Tapi tak beli satu set pun dengan botol... mahal.. hihi.. lagipun nak try jer kan... Mujurlah dapat cari botol jenis wide neck brand Disney kat Anakku. Andai kata dia taknak minum jugak nak try beli botol MAM pulak...

So, Iman nak minum ke tak?
Taktahula lagi... belum try..dah pergi kerja baru nak try...huhu... bukan apa.. masa awal2 dulu Iman nak je minum susu botol...agaknya masa tu lapar sangat kot... lepas2 dia dapat susu yang banyak dari ibunya, dia dah taknak susu botol...asal masuk mulut jer tolak dengan lidah...pandai betul dia...
Sebenarnya, arini first day saya start kerja. Alang2 sehari mak kata tinggal dengan dia jer. Harap2 Iman okey dengan tok dia... ingat2 jer kat iman ni... 
Harap2 Iman nak minum susu formula guna puting dan botol ni...

update : Iman elok je minum susu botol tadi adik ipar antar gambar..
alhamdulillah....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...