Sihat dan lansing dengan Set NR


Bukan iklan berbayar yer.
Saja nak share pasal set NR ni...

saya baca testi semuanya berkesan untuk menurunkan berat badan selepas bersalin. Member2 saya pun pakai. So, kalau orang terdekat pun berkesan, kira percayala kan.

JOm kita kenal apa yang ada dalam set NR ni. Seperti yang kita sedia maklum, set NR ni ada 6 item kesemuanya :

1. Tablet Phyto Natal (90 tablet)
 
Phyto Natal di dalam Set Bersalin NR berfungsi untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Ia juga bertindak menguatkan tubuh di samping melawaskan pembuangan air besar

2. Akar herbanika (10 uncang)
Akar herbanika di dalam Set Bersalin NR  bertindak menambah khasiat pemakanan dan menyegarkan anggota badan ibu yang baru bersalin. 
1 pek Akar Herbanika di rendam dalam 1 teko air panas yang mendidih dapat digunakan semula untuk tempoh 3 hari.Air ini juga boleh dicampur dengan madu untuk menambah keharuman, rasa dan khasiatnya.


3. Herbanika lulur (100gm)

Set Bersalin NR lengkap dengan lulur yang bertindak menyental daki dan kulit yang kehitaman dan kasar semasa mengandung.
Anggaran penggunaanya antara 1-2 sudu besar penuh.Lulur ini di gunakan satu kali seminggu dan boleh di gunakan semalam 1 bulan.

4. Herbanika barut (60gm)
Krim barut di dalam Set Bersalin NR  ini disapu disekeliling perut dan pinggang untuk meleper dan memperkemaskan perut yang menggeleber selepas bersalin.

Ia juga menguatkan semula otot-otot perut dan pinggul yang kendur ketika menampung bayi di dalam kandungan.Gunakan herbanika barut Set Bersalin NR  ini 2 kali sehari sebelum memakai bengkung

5. Minyak herbanika (100ml)
Minyak herbanika disediakan di dalam Set Bersalin NR  untuk membantu menguatkan otot perut dan buah dada, mengurangkan kesan regangan atau pecah-pecah di kulit semasa mengandung.
Ia juga melancarkan peredaran darah disamping memastikan badan ibu yang baru bersalin sentiasa hangat.

6. Uncang cuci (10 pek uncang)
Luka jahitan elok di cuci dengan Uncang Cuci NR .Ia bertindak seperti antiseptik untuk mengelakkan kuman yang boleh menyebabkan jangkitan.
Ia juga di buat mandian yang berfungsi menyegar dan menghilangkan bau badan semasa berpantang.Pek 10 uncang ini tahan untuk penggunaan selama 1 bulan.

Menarik kan??? saya memang bercadang untuk menggunakan set NR ni masa berpantang nanti. Macam best jer... nantikan testimonial dari saya pulak yer....

Selain tu, sesiapa yang berminat untuk membeli set NR dengan saya pun boleh. Sebab saya agen produk kecantikan dan set bersalin. Macam2 saya jual...Itu next entry yer...






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...