Maxis terbaik bagiku

Saya pengguna tegar line telco Maxis... Masa tu beli sim kad agak mahal... rm68 kalau tak silap. Lagipun masa tu memilih no nak yang cantik2. Nak yang ada kaitan dengan birthday. haha
Kalau tak silap dari tahun 2002 @ 2003 lagi dah pakai no maxis ni. Masa tu orang kata siapa yang pakai line maxis tu orang kaya sebabnya maxis ni mahal kos nak telefon orang. Tapi lantakla kan.. sebab no tu cantik.
Masa kat universiti dulu, pernah convert telco guna no sama jugak. Digi ke celcom tak ingat masa tu.
Lepas tu entah kenapa macam tak serasi dengan line baru saya convert balik ke Maxis.
Lepas tu last month orang dok sibuk dengan OneXOX saya pun gatal tangan jugak nak convert try line XOX tu.. Just beli simkad RM10 tapi guna no.lama jugak.
Danlah pakai dalam sehari pastu takleh tahan terus pergi Maxis Center tukar semula ke Maxis. Sebab utamanya adalah pelan internet.
Kalau guna Maxis, janji kredit aktif still boleh guna data. Kan free jer...
Masa pakai XOX tu line internet memanglah laju sebab saya langgan RM250MB untuk seminggu tapi sehari jer dah habis kuota! Tak daya nak topap sokmo... bertambah pulak kos! Dahlah saya ni bisnes online kan.. memerlukan on data 24hrs... so, Maxis adalah yang terbaik buat saya. Kalau rasa nak internet laju saya langgan jerla pelan yang ada. Lagipun macam2 pelan internet yang Maxis tawarkan..
Kesimpulan, Maxis adalah terbaik bagi saya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...