HB rendah, berat turun

Dah masuk usia kandungan 31 minggu ni...
Pergi check up Rabu lepas. Punyelah ramai giler orang.. Al maklumlah.. Selasa dan Khamis cuti pulak bagi negeri Pahang. Lepas tu ramai yang tumpang check up kat kkia tu...

Sekali check up aritu berat turun sekilo!!! Tak terjangka lansung berat akan turun.. biasanya akan mencanak naik!!! Saya pun terkejut giler2...Padahalnya makan macam biasa. Dahla pagi tu dah siap sarapan tau nasi goreng! Selalunya tak pernah makan pagi kalo nak g check up tu.

Pastu check hb pulak. amik kat hujung jari. Amnik nak.... 9.5 jer hb... Pastu kena amik darah kat lengan tuk buat kajian darah. Aduhai... macam2 problem pulak...

Dah siap check hb kena jumpa nurse pulak cek perut.
Baby pulak dok menyerong... padanla sakit tulang rusuk kiri ni ha... oh baby....aktifnya kamu sayang....

Sekian sahaja cerita yang kurang enak didengar... disebabkan hb rendah dan berat turun tu kena hantar sample najis dan air kencing ke makmal.... Sepatutnya hari ini tapi saya tak pergi pun...


2 comments:

  1. Semoga Allah permudahkan :)

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...