Gara-gara meeting dan kisah check up

Mujurlah ada meeting tergempar dengan Unit IT.. terpaksalah saya datang ofis attend meeting. hehe.. kalau tak lagi bersawanglah blog ni...
al maklumlah seminggu duduk kat rumah. On call... just standby jerla kalau ada call.
Ditambah pulak wifi kat rumah dah tak boleh guna... sedihnyer.. kena cari plan baru untuk internet ni...
menyukarkan tugas saya untuk menulis blog. Macam2 nak update tapi dah tergendala dek kekangan pc dan inetrnet.

Selasa lepas g check up kat klinik desa. 20 minit jer...suka giler.
Tapi yang tak bestnya hampir nak kena kencing manis. Tak pelik pun.. sebabnya sebelum tu hari2 saya minum air milo takpun air teh!!! kebetulan sebelum g check up tu saya dah sarapan dengan air teh o panas! tak minum air masak lansung... memangla kan...
Esoknya... seharian saya tak buat air manis tau... minum air barli dan air masak jer..
Punyalah takot kena kencing manis nanti. Risau weh... dahlah hb rendah aritu.. entah macammanalah agaknya result hb saya nanti... dengan air kencing kotor nya... saya tak makan pun ubat yang amik kat farmasi tu.. harap2 minum air masak banyak2 dan air barli tu berhasil la...

Moga2 anak dalamkandungan ni sihat hendaknya... Baby... tak sabar nak jumpa kamu... :)

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...