Bila air kencing kotor

Saya ada buat entri berkenaan HB saya yang rendah dan berat turun last week.
Kali ni hasil dari sampel yang saya hantar tu pihak lab detect air kencing pulak kotor.
So, semalam kena ambil ubat antibiotik kat kkia. Sekali lagi sampel kena hantar tapi Isnin depanla... Ubat pun kena makan lepas dah hantar sampel. Aduhai.. dah hujung2 macam ni macam2 pulak kan.

Ada cadangan tak untuk mengatasi masalah ni??
Baca kat blog2 kata bahaya air kencing kotor ni. Boleh efek pada baby...
Ya Allah..peliharalah anak dalam kandunganku ini.

Entri yang pendek di pagi hari.. Mood jiwa kacau...huhu

2 comments:

  1. Try minum air barli.. Saya selalu kena dan cara yang paling senang ialah dengan minum air barli... makan sekali barlinya tau.. InsyaAllah.. Air masak jgn lupa..

    ReplyDelete
  2. jgn tension ye dear..doa yg baik2 saje..sy xpnh ada kencing kotor masa mengandung so xtahu nak suggest ape.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...