Pilihan Set Berpantang??

Bila dah beranak nanti kena fikirkan set apa yang nak pakai. Buat masa ni saya memang jatuh hati sangat dengan set tanamera. Ala2 spa gitu... Produk dalam tu pun ada yang boleh digunakan sebelum bersalin lagi.
Aishh.. banyak sangat set berpantang sekarang. Sampai tak tahu dah nak yang mana.

Cuma sekarang saya prefer yang tidak menggunakan pil atau jamu sebab saya ni jenis liat nak makan. Takot ubat katakan.hehe...
Set tanamera ni banyak yang luaran jer. Kalau tak silap ada teh herba jer untuk diminum...


Nampak ekslusif jer kan...

Saya dalam week 26++ Pening jugak nak pilih apa. Dahla semua harga ratus2...uishhh... agak mahal di kala GST melanda sekarang.

Korang guna apa yer?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...