Nak join contest/giveaway

Salam semua.

Saya tengah ada mood nak join mana2 contest mahupun giveaway ni. Al maklumlah nak menulis blog ni mmenaglah banyak idea tapi tahap kerajinan nak bercerita tu jadi kurang sebabnya gambar daripada henfon saya tak boleh nak transfer ke pc ofis ni. Leceh nak transfer dari laptop ke pendrive pastu baru ke pc... Banyak ngat kejenya..huhu

So, sesape yang nak tag GA tu silakan tag saya yer...

Thanks u olls.....

1 comment:

  1. kalo sy laa kn, sy guna whatsapp web..create new group whatsapp tu, duk sorang2 kt group tu pon xpe..then, try send ape2 gambar kt group tu..n then login whatsapp web..then, tgk balik kt group tu n download balik gmbr2 td..xde laa nk transfer sane2 sini.. (suggest jer) :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...