Cincin Silver 925

Dulu tak becara sangat hal cincin ni. Pastunya sejak dua menjak ni tengok koleksi cincin sangat2lah cantik designnya.. Pastu teruslah teruja untuk mengetahui lebih lanjut pasal cincin ni dan saya jugak membuka jualan kepada sesiapa yang berkenan untuk membelinya. Hehe...

Saya cuma buat dropship tapi jangan risau sebab supplier saya tu memang trusted dan cincin yang dia jual dijamin BERKUALITI TINGGI. 

Cincin yang sesuai untuk perkahwinan, pertunangan mahupun hadiah ulangtahun perkahwinan.
Boleh tempah mengikut saiz dan request warna permata.
Murah pun murah tau...

Range harga dari RM130 - RM280 untuk design ready made.
Nak beli untuk laki saja pun boleh, perempuan saja pun boleh... nak blei untuk sepasang lagilah jimat!!

Untuk lebih design nak usha jom usha page -----> Cincin Silver 925 Original








NAK TEMPAH ATAU SEBARANG PERTANYAAN??

WASAP ME : 0129398584


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...