5 barang nak beli di Rakuten

Website rakuten.com.my sudah tidak asing lagi di kalangan pembeli online. Ada pelbagai kategori di rakuten yang boleh anda pilih. Apa yang bestnya setiap kali pembelian anda akan mendapat point yang boleh digunakan untuk pembelian seterusnya.
Tapi point tu untuk member jer tau. So, daftar jerla. Kalau tak jadi member pun boley jer nak membeli tapi rugila..banyak keistimewaan yang tak dapatla.


Apa lagi yang best???

Untuk kaki bisnes macam saya ni, nak bukak bisnes kat rakuten pun boley. Untuk info lanjut jom tengok video di bawah. 



Kat bawah ni antara item yang saya nak beli sangat kat rakuten. Untuk info selanjutnya boleh klik pada gambar yer.

1. TV Samsung.
Rumah saya takde tv sekarang. Sebab tu la nak sangat beli. Sedang kumpul harta ni nak membeli. Nak memenuhkan aset di rumah.


2. Sofa mudah alih
Tengok macam best jer. Nak landing depan tv sambil menyusukan baby nanti. hehe



3. Kabinet cantik
Tengok colorful. Siyes cantek giler. Kalau tengok pada info, boleh susun ikut suka yang kita nak. Nak letak baju2 baby. Takpun letak di ruang tamu.


4. Fisher price
Yang ni untuk baby saya nanti. Bagi dia duduk diam2 dalam tu. Main benda yang gayut2 tu. Harap2 dia ralit main.


5. Bantal menyusu
Ha!!! Yang ni memang saya nak sangat2.. kalaulah ada yang nak bagi as a gift alhamdulillah sangat. Nak guna untuk menyusukan baby nanti supaya baby selesa nanti. Lagipun bantal ni besar. Untuk baby baring pun boleh.


Ni jerla yang saya teringin. Kalau diikutkan hati memang macam2 nak tapi syarat 5 item jer. Hehe...

Terima kasih rakuten sebab jemput saya untuk join peraduan ni.

Anda boleh mendapat produk-produk tersenarai di Rakuten Malaysia Post ini merupakan entry untuk Peraduan Blogger ShopCoupons X Rakuten. Anjuran ShopCoupons. Rakuten Voucher tajaan Rakuten Malaysia.

1 comment:

  1. salam..singgah sini,,,jemput tgok http://sumysya.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...