Cetaphil untuk kulit yang berjerawat


Sumber : google

Dapat gaji baru ni terus beli se. Memang dah berhajat dari awal lagi. Sebab kulit muka saya sedang mengalami masalah jerawat yang agak ketara.Pastu bintik2 hitam bermaharajalela ni. Sori xsnap gambar yer. Pc ni tak boleh nak transfer gambar. So, malaslah nk selfie.

Dah puas usha produk dan testimonial blogger. Akhirnya sepakat nak try cetaphil ni. Doktor kulit pun recommend cleanser ni.

Saya beli yang kecik jer baru ni. Harga RM17.82 kat Watson.
Setakat guna 2 hari ni alhamdulillah ok! Bintik hitam berkurangan.
Tapi yang tak bestnya cleanser ni memang takde buih tau. Macam tak pakai apa2 jer. Masa cuci tu ok jer kulit muka..takdelah rasa regangan sangat. Rasa bersih jer muka.

Nanti saya buat testimonial selepas 2-3 minggu guna yer....




2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...