5 BARANG NAK BELI DI LAZADA

Siapa yang tak tahu pasal LAZADA kn? Konpem semua tahu... budak kecik pun tahu ikla n diorang ni. Dari sekecik2 benda sehinggala sebesar2 benda memang ada jual di lazada ni. Harga pulak sangatlah berbaloi. Servis pun tio top! Setakat yang saya pernah belila :)

Apa yang best pasal Lazada ni?

1. Free delivery kalau beli barang lebih dari RM75
2. Boleh COD jer tapi khas untuk Klang Valley jer yer.
3. Servis memang terbaikla... cepat je respon apa2 kes.
4. Barang yang dijual di Lazada boleh dipercayai. Takdela kes barang yang dipamerkan lain dengan yang dapat nanti.

Di bawah ni senarai barangan yang saya teringin nak beli di Lazada. Harap ada kesempatan dan rezeki anak. Disebabkan saya ni mom to be, jadi sudah semestinya saya nak beli barang untuk baby saya ni. Ada jugak untuk saya...hehe.. bantal mengandung jer satu.

Disebabkan saya ni isteri yang berkerjaya, jadi saya amatlah memerlukan  car seat ni untuk bawak baby saya nanti. Harga sangatlah berpatutan. Ada 2 pilihan warna brand ni tapi saya pilih yang kaler sweet2 camni. Cantik kan.



Yang ni pulak nak letak pakaian baby. Khas untuk dia jer...hehe... tengok! kaler hijau jugak kan...



Set untuk newborn..puting dan botol susu. Siap ada pembersih botol jugak.



Yang ni khas buat ibu mengandung. Bantal untuk keselesaaan saya. Nak beli mahal. Kalau dapat voucher tu takdelah mahal sangat dah rasa nak topap lagi.



Yang ni pulak kegunaan kalau travel. senang nak bawak sebab leh jadikan amcam beg. Fungsinya untuk letak baby...selimutkan baby. Kira macam protective jugakla sebab macam ada pagar bila kita bukak tu nanti.



Saya tulis entri ini sebab ada contest ni----- > BLOGGER CONTEST

TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2015

You can check out the products at Lazada This post is an entry for the ShopCoupons Blogger contest. Being hosted by ShopCoupons. Lazada voucher sponsored by Lazada Malaysia.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...