Testimonial : Ephyra Skin Bar berkesan untuk kulit saya


Ephyra Skin Bar ni adalah satu lagi produk keluaran Oceanlife Marketing selepas kejayaan Ephyra Premium di pasaran. Ia berfungsi dengan sangat pantas hanya dalam masa satu malam, korang boleh mula dapat lihat kulit jadi lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya terserlah jika penggunaan berterusan dan konsisten.

Ephyra Skin Bar mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi.
Kulit yang kusam, menggerutu dan kulit kendur akan lebih licin, segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari sahaja selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.
Ephyra Skinbar adalah rahsia kecantikan semulajadi.




Kotak ephyra skin bar

inilah sabunnya... saya potong dua sebab nak agih 2 rumah... hehe
Sabun ni serius baunya wangi dan bila kita pakai terasa sangat bersih kulit kita tu.
Kaler biru jernih...

Rasa macam sel kulit mati tu tertanggal orang kata..hehe...


Ephyra Skin Bar boleh :

- Menggebukan dan mencerahkan kulit
- Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
- Menghilangkan parut dan kedutan
- Membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah

Review penggunaan ephyra skin bar :


Gambar2 di bawah diambil pada 17hb Disember 2014.

Kulit saya memang ada masaha jerawat yang kerap. Biasanya sebelah pipi jer yang teruk, belah kiri ni ha. Saya pun kurang patsi mengapa. Kebetulan ada satu jerawat besar sedang enak tumbuh di muka masa ni.


17 Dis 2014

Ni pipi yang sebelah kanan. Takdelah teruk sangat macam sebelah lagi tu. Tapi still ada bintik-bintik hitam dan jerawat yang kecil. Kulit saya bukanlah jenis yang halus mulus tu. Saya pernag mnegalami masalah kulit muka yang serius masa zaman belajar dulu. Akibat penggunaan produk yang salah dan tidak sesuai dengan kulit muka saya.



12 Jan 2012

Review jujur dari saya :

Walaupun perubahan tu macam lambat tapi saya sangat berpuas hati dengan produk ni sebab hasil memuaskan hati saya. 

1. Kulit macam sihat jer. Terasa tiada daki...lepas cuci dengan sabun ni.
2. Melembutkan kulit... 
3. Lagi satu rasa macam memutihkan kulit juga...ke saya yang perasan sendiri ni..hehe
4. Bintik-bintik hitam dah kurang tau..
5. Parut jerawat jugak menjadi semakin pudar. 
6. Tona kulit saya pun dah nampak agak sekata berbanding sebelum ini.

Tapi saya yakin dengan ephyra skin bar ni. Dan saya pasti akan menggunakannya selepas ni.

Kalau korang rasa nak rasa keajaiban jugak, meh try beli.

Segala info boleh didapati

Official Instagram : @ephyra2u
Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 ( office hours only)

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh Oceanlife Marketing Sdn Bhd. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

** Ejen/dealer Ephyra lain dilarang membuat promosi di ruangan komen entri review peserta giveaway ini. Harap maklum.


10 comments:

  1. Hi hi hi☺!! Goodluck hehe. Menjadi kan Ephyra?
    Alhamdulillah kan hiks.
    Qila pun singgah dari GA sama jugak weeee! GOODLUCK to both of us~

    ReplyDelete
  2. Salam... Terima kasih sudi hantar entri review ini sebelum 11.59 malam 14 Januari 2015 di

    http://www.mialiana.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-review-ephyra.html.

    Keputusan akan diumumkan pada 20 Januari 2015.

    Gud luck (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum lina...semakin berseri n gud luck...;)

    ReplyDelete
  4. makin berseri2 laaa...gud luck

    http://www.bakul2011.com/2015/01/testimoni-ephyra-cabaran-30-hari.html

    ReplyDelete
  5. WAHHHHHHHHH !!!

    makin cantik lah lepas nie,

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/01/official-facebook-httpswww.html

    ReplyDelete
  6. shark pun ada perasan parut jerawat hilang,
    kulit pun nampk perubahan bila pakai skinbar ephyra nie.
    mmg beruntung dapat cuba produk nie.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...