Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

So, Lazada Malaysia akan mengadakan 1 blogger contest iaitu buat 1 post tentang apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212 .  

Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.  

Cara penyertaan :

  1. Buka website Lazada Malaysia : http://www.lazada.com.my/
  2. Pilih mana-mana produk pilihan dalam website Lazada tetapi jumlah semua barang tidak melebihi RM1212. (Boleh pilih lebih dari 1 barang)
  3. Copy link url product dan letak didalam post/entry (Link boleh klik)
  4. Nyatakan sebab memilih produk tersebut. (Simple je)
  5. Boleh letak gambar product/screenshot dari website Lazada (optional)
  6. Tajuk post/entry : Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]
  7. Letakkan banner diatas dalam entry/post. 
  8. Letakkan caption dibawah dalam entry : 
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Harga barang tidak melebihi RM1212
  2. Sila letakkan link blog di ruangan komen. (Peluang menang lebih besar) Link blog
  3. Pemenang akan dipilih secara random tetapi jumlah harga barang yang melebihi RM1212 akan dibuang dari penyertaan. 
  4. Contest ini hanya valid jika terdapat lebih dari 20 penyertaan, so sila ajak kawan-kawan untuk join :)
Kalau saya ada duit sebanyak RM1212 tu, saya nak beli perkara di bawah :

TV & BARANG UNTUK BABY (STROLLER + CAR SEAT)
TOTAL PRICE : RM914.00

Tak sampai lagi RM1212... Yang lebey tu wat isi minyak kete jerla...hehe..topap ker....
Saya nak beli TV sebab kat rumah sewa ni takde lagi TV...Boring giler....Nak beli tak mampu.. banyak sangat komitmen lain yang perlu didahulukan.huhu

Yang lagi 2 barang tu sebabnya nak get ready untuk my newborn nanti.Insya Allah..... Confirm guna punya. 
Boley klik gambar untuk detail yer...





Kalau korang nak join contest ni jugak silakan ke blog ni yer...
Manalah tahu ada rezkei kita kan... leh shopping2...



1 comment:

  1. Salam Lin....moga sihat2 sje. Dengan RM1212 memang kita boleh dpt 3 atau 4 barang utk di Lazada Malaysia. Moga berjaya ya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...