Jom Aktifkan Mykad : Contest SEO


"jom aktifkan mykad "

Hihi.. mencuba nasib..mencuba rezeki.. manalah tahu ada rezeki terpijak di sini. Rezeki baby dalam perut ni ker.. siapa tahu...SEO bukan calang2 blog yang mampu...apatah lagi blog ikan bilis ni.. saja try....

Apakah sebenarnya kempen Jom Aktifkan Mykad ni?

Jom aktifkan mykad ni merupakan satu program khusus untuk rakyat Malaysia untuk berbelanja menggunakan mykad di samping mengumpulkan mata ganjaran seterusnya boleh menebus hadiah dengan mata hanjaran tersebut. Ia merupakan satu projek mega yang mendapat pengiktirafan daripada MSC, MDEC dan disokong sepenuhnya oleh Jabatan Pendaftaran Negara (JPN).

Projek Mykad Smart Shopper memberi keuntungan kepada tiga pihak iaitu :

1. Pengguna Mykad iaitu rakyat Malaysia
2. Pemilik premis perniagaan yang mahu perniagaan mereka dipromosikan kepada semua pemegang Mykad.
3. Ejen yang mengaktifkan Mykad secara PERCUMA dan mendaftarkan premis perniagaan menyertai program ini.


Caranya :

Boleh dibuat secara online sahaja.

Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper:

  • Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. Menarik bukan? 
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini. 



untuk lebih info. meh layari aktifMykad




Walau di mana kedudukan anda sekarang ini... sama ada anda merupakan pemegang Mykad, atau anda merupakan pemilik premis perniagaan, atau anda merupakan ejen Mykad Smart Shopper... Anda tetap mendapat keuntungan apabila menyertai program ini... 

Win-win situation untuk ketiga-tiga pihak..




Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"



20 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi menyertai Contest ini.. Good Luck! Semoga berpeluang menjadi salah seorang pemenang.. ;)

    ReplyDelete
  2. bgus2.... kalau dlu sekeping mykad cuma jd kad pengenalan...skrg xpyh nak bawak kad mmber dah...bawak mykad dh boleh dpt ganjaran belian...ada diskaun pulak tu...lg syiok, wallet dh berat...huhu

    ReplyDelete
  3. good luck sis, jom sama-sama aktifkan mykad untuk dapatkan mata ganjaran

    ReplyDelete
  4. Salsm buat Lin Azlina, Jom aktifkan Mukad, satu contest SEO. Semoga berjaya.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  5. Salam buat Lin Azlina, Jom Aktifkan Mykad. Moga berjaya.

    Jom kunjungi entri berkaitan:
    Contest SEO - Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  6. good luck

    http://jmbelog.blogspot.com/2014/12/contest-seo-jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
  7. wahh mcm bes je kontes ni. nti ana nk try join lah hehe

    ReplyDelete
  8. good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya ye lin dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

    ReplyDelete
  10. murni singgah sini dr contest yg sama, semoga berjaya :)

    Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  11. singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :) Jom Aktifkan Mykad

    ReplyDelete
  12. Semakin ramai yang join kontest ni ye ... well, good luck ...
    keyword jom aktifkan mykad ni pun tak banyak sangat saingan .. mesti boleh berjaya punyalah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  13. Semoga berjaya dalam contest ini ya!

    ReplyDelete
  14. wahh semakin yang nak aktifkan mykad lepas nie kan... gud luck ye sis

    www.bakul2011.com - Jom aktifkan mykad

    ReplyDelete
  15. Kontest Jom Aktifkan MyKad ni memang bagus. Salah satu cara terbaik untuk sebarkan maklumat pasal program MyKad Smart Shopper. Kalau tak ada, rasanya tak ramai yang tau pasal program ni.

    ReplyDelete
  16. goodluck kak Lina . jom singgah entri saya jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

    ReplyDelete
  17. Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

    ReplyDelete
  18. gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

    ikhlas – Bakul2011

    http://www.bakul2011.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...