Gembira sekejap sahaja

Last week saya dapat satu surat daripada Felda. Surat yang menyatakan saya menang saguhati peraduan teka silangkata anjuran majalah Peneroka. Turut disertakan sekali sekeping cek bernilai RM100.
Hati tersangatlah girang tambah2 pulak tengah bulan ni poket pun bocor...huhu

Tapi ternyata kegembiraan hanya seketika sebab nama pada cek tersebut salah!
Apa nak buat... xlepas nak clear cek...
Saya call semula pihak penganjur menyatakan masalah tersebut. Mereka suruh saya pos semula cek tersebut dan mereka akan menyediakan cek yang baru.

Tunggu jerla kan.... manalah tahu pihak penganjur sudi bagi lebih pulak ke....

Gambar dalam henfon. tertinggal pulak henfon tu kat rumah sendiri.
Takpela kan... macma dah biasa pulak tulis entri tanpa gambar :)

Have a nice weekend....

1 comment:

  1. Surprise macam ni memang best kan? cash pulak tu...harap2 cepatlah cheque baru tu sampai :)

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...