Susah nak update blog dah

Terhad sangat nak update blog sekarang...
PC baru dapat kat ofis ni tak boleh nak transfer files dari henfon ke pc..
so, payah giler nak menaip entri.. saya ni jenis suka ada gambar dalam entri..baru ada bukti orang kata..hehe
sedang mencari solution untuk mengatasi masalah ini.

Masalahnya kabel yang saya gunakan sekarang ni boleh jer nak transfer gambar dari henfon ke laptop. PC sebelum ni pun okey jer...
sekarang ni ha.. payah giler!!! mmg tak lepas la nk transfer..

Ada sesape ada cadangan tak?

pssssss: doakan saya hamil yer sahabat2... dah delay banyak hari ni.. takot nak cek lagi.. biarkan dulu.. hehe

2 comments:

  1. firstly, aida doakan lin pregnant!!!
    2ndly, aida dtg terjah dari mamaniza.com :)
    3rdly, aida sgt setuju dgn lin. aida pun suka entry kita ada gambo :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...