Nasi goreng pertama my hubby

Nampak simple dan kosong jer kan.. Tapi memang sedap.. selera saya makan. siap bertambah 2x!

TQ Abang.. masakkan nasi goreng ni.

Suami saya bukanlah seorang yang pandai masak. Bukan juga seorang yang rajin ke dapur.. Time tu saya memang tak lalu makan. So, dia offer kan diir dia untuk masak :)
MUjur sedap... saya cuma siapkan bahan2 jerla untuk dia tumis dan masak... tumbuk pun dia tau...pasni nak ajar bakar ikan dll untuk saya berpantang nanti.

1 comment:

  1. sedap nyer...
    kalau dlm pantang, bagi aida semua sedap!
    sebab limited kan nak makan pe.
    nasi panas + sambal halia + ikan parang panggang = terbaik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...