Wedding : Guestbook + Props

Sebulan berlalu majlis kahwin saya... Nak cerita sikitla pasal persiapan yang saya buat dulu.. Al maklumlah...masa tu bizi nak update blog.. Kebetulan tengok ada gambar persiapan ni, adalah idea nak menulis blog...hehe...

Props yang saya print dari internet. Kalau tak silap amik kat group facebook (Bride To Be)
Thanks pada semua members yang baik hati menolong...

inilah guestbook yang saya design.. main tampal2 jer... guna renda..felt bunga... bunga hiasan dan macam2la..guna kulit keras je beli kat kedai stationary..

yang tu pulak flag nak letak sekeliling meja.. saya guna meja bulat...


Antara props yang saya siap gunting.. tinggal nak tampal pada lidi jer..

Dah siap belaka.. tinggal nak susun jer atas meja nanti..

Inilah hasilnya... meja kecik jer..pinjam meja bulat ma punya... crowded kan...
apapun so happy dapat DIY meja untuk props dan guestbook ni...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...