SUAMIKU - PERMATA UNTUK ISTERI


Saja nak mengulit kenangan kisah... Untuk di masa akan datang... hehe...


Kisah 2 tahun yang lalu...
Berkenalan bulan 6.. Facebook permulaan kami... Cinta muka buku :)
 Raya pertama as couple... First time betul2 fall in love ni... dasyat kan.. dah umur 30 thn baru betul2 nk kahwin...sebelum ni couple tapi macam tak berapa serius... alhamdulillah... terbuka hati untuk serius dengan incik hubby...
Mungkin sebab sikap dia yang pandai amik hati kot...pandai bergurau... Saya tua 4 tahun tau daripada incik hubby.. percaya x???


Dah bertunang... Alhamdulillah.. One step closer... Gembira sangat sebab dah direstui kedua belah pihak... Kisah cinta kami yang banyak dugaan dan terlarang... next saya akan cerita yer...

Akhirnya, dengan izinNya juga kami diraikan sebagai pasangan suami isteri.. menempuh alam rumahtangga.. di mana impian semua pasangan yang bercinta.. kan?

Mana mungkin dilupakan, tanggal 5 September 2014 tarikh bersejarah buat kami berdua...
Saat lafaz akad dan nikah... saya menjadi isterinya yang sah.. meninggalkan dunia bujang...memulakan kehidupan baru...









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...