"Maafkan saya incik suami "

Selamat hari raya Aidiladha buat semua pengnjung blog linazlina yang comey dan ensem tu....

Raya pertama as husband and wife...
But...
So sad....Tak dapat beraya bersama den kesihatan yang tidak mengizinkan.. Dugaan...

Sehari sebelum raya kami balik umah parent saya...Family saya buat lemang... masa sampai tu proses membakar lemang sedang dijalankan...

incik hubby konon2 pandaila tu...hehe..jgn marah

entah apa yg dia gelakkan tu..

rindu kat ank buah boboy yg sorang ni...

Petang tu incik hubby balik rumah dia tapi saya tak ikutla... tolong kerja kat rumah saya... malam tu lepas maghrib saya baru gerak ke rumah mertua saya... tanggung beres! belaka dah siap.. saya cuma tolong ucu (kakak ipar) buat kek coklat kukus jer malam tu... kul1 pagi mcam tu kembali semula ke rumah saya...kira malam raya kat rumah saya la... sok cadangnya baru nak ke rumah belah incik hubby plak...
Tapi malangnya... keesokan harinya sehingga petang saya kesakitan... sian incik hubby tak dapat beraya bersama dengan isteri tercinta ni... 

"Maafkan Lin...Abg....

Apapun... Selamat hari raya buat suamiku yang tercinta... sayang abang selama hayatku... 

Jangan salah faham...kami bukan gaduh cuma plan tak jadi jer... saya sakit di aidiladha... tak dapat nak menemani suami tercinta beraya ke mana2... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...