Letgo Item Murah2 Saja

Sebulan lebey saya bergelar isteri kepada incik hubby tersayang... Saya ada beberapa item yang nak letgo murah2 jer...

Dress nikah peach color.. saiz 40.. beli on9... harga rm230 masa beli..  kain chiffon...
Veil yang saya tempah on9... match dgn baju nikah... satu set dengan shawl tapi saya tak apaki shaw tempah tu..sbbnya veil dah crowded.. veil tu saja pakai terletak macam tu jer...pakai ke belakang pun lagi cantik rasanya...

Set shawl n veil yang saya tempah :Veil by birubi



Baju bertandang saya tempah on9... satu set baju dan veil... color brown... cantik in real... 
ukuran saya macam saiz 38-40 la.. baju tu saya bukak dart depan dan belakang sebabnya ketat dengan saya...dah berisi masa tu..bagi ukuran baju yang lama...

Dress ni beli untuk pakai masa bertunang.. saiz 40... cantik.. nampak eksklusifnya...Include veil kuning...
Bunga tangan tu saya tempah on9 jugak... guna pearl.. color peach campur mint green sket.

Yang ni plak bunga tangan Lily.. pakai masa akad nikah malam tu... cantik in real... simple...

Kasut ni pakai masa bertandang...Sekali jerla pakainya. Saiz 7.. nampak sangat cantik in real.. berkilat...sesuai nak pakai dinner atau majlis yang grand2...macam kasut lace...

Kalau betul2 berminat boleylah pm saya kat FB (Lin azlina) ataupun email : azlina6703@gmail.com ataupun sms/wasap 012-9398584

Harga :

1. Dress nikah peach = RM150
2. Veil + shawl = RM100
3. BUnga tangan pearl = RM115
4. Bunga tangan Lili = RM45
5. Baju brown + veil = RM350
6. Kasut saiz 7 = RM70
7. Dress yellow brown saiz 40 (INCLUDING VEIL) = RM180

2 comments:

  1. boleh tak up 1 entry gambar dress coklat tu? cantik n berkenan laa ;-)

    ReplyDelete
  2. dress nikah peach tu masih valid ke???
    cantik dan berkenan ;-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...