Serikan wajah yang kusam dari dalam

Sebab nak kahwin, saya mencari produk yang bagus untuk wajah. Innershine pastinya pilihan hati. Bukan nak buat review tapi bagi cadangan pada para bakal pengantin di luar sana untuk try produk ni. Saya pun baca review jugak kat blog lain pastu try.


Innershine pati prun. Saya beli sekotak yang ada 12 botol. Puas jugakla nak menghabiskan sebotol tu..rasa prun..pekat... saya kena minum dengan air...



Dengan kandungan Vitamin C yang tinggi, InnerShine® Pati Prun dengan Camu-Camu dapat membantu menghasilkan kolagen untuk menjadikan kulit tampak lebih muda dan berseri.


Pati prun juga terkenal dengan sifat antioksidan­nya yang membasmi radikal bebas untuk melambatkan kesan penuaan. 



Menyedari kebaikan prun, InnerShine Pati Prun tampil dengan zat dan ramuan penyahtoksin tambahan melalui formula barunya yang diperkaya dengan buah camu-camu dari hutan hujan Amazon yang juga digelar sebagai buah berkualiti tinggi.



2 comments:

  1. Thanx 4 sharing Lin.. amalkan n InsyaAllah barulah wajah brseri2 bila naik pelamin nnt ek..
    Saya pun suka Innershine pati prun..pekat n terasa keasliannya..:-)

    ReplyDelete
  2. Pernah try jugak innershine memang nampak glowing tetapi untuk maintain memang quite costly

    http://www.lovehutladyvitamin.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...