Review Ephyra selepas sebulan

Terutama sekali saya nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak penganjur iaitu kak mia sebab memberi peluang kepada saya untuk mencuba produk yang glemer ni... bila orang dah bagi guna free kenalah review pulak kan...hehe... apa kesan pada saya...

Entri ini dikarang sebagai memenuhi syarat untuk fasa kedua Giveaway Ephyra seperti yang telah saya buat di entri INI. Untuk info penuh pasal produk Ephyra ini sila jenguk ke entri Ephyra untuk sihat bertenaga.




Harga promo dah RM180... Tapi berbaloi2 untuk kita kelihatan cantik dan sihat menawan!
Duta produk Norman Hakim dan Memey... Diorang nampak berseri2 kan... Alhamdulillah... berjaya dapat sekotak ephyra untuk dicuba selama 30 hari... Saya cuma amalkan sepaket sehari :)

Start minum ephyra pada 20 Jun 2014. Masa dapat bungkusan tu memang seronok sangatlah kan.. Barang best kata orang.. dengan review yang mengujakan dariapda pengamal ephyra. Siap dapat t-shirt ephyra lagi tau. Best sangat...

Sekotak ephyra 30 sachet serta t-shirt yang best!


 


selfie dulu tanda kenangan...hehe...

Siang dapat produk, malam terus start amalkan...

CARA PENYEDIAAN EPHYRA

Sediakan segelas/secawan air suam untuk 1 sachet ephyra. Jangan guna air panas! Saya cuma kacau sampai larut serbuk tu. Boleh juga gunakan shaker dan goncangkan saja.
Rasanya macammana ?? sedap... masam2 manis oren tu... tak muak pun...dululuskan oleh KKM.. guna bahan semulajadi jer..tanpa bahan pengawet.. tak perlu risau :)


TESTIMONIAL...

1. Kulit muka lebih berseri. Wajah semakin anjal. Parut pudar.

WAJAH SEBELUM MINUM EPHYRA


Kulit saya memang sangat sensitif. Jerawat bermaharajalela.. Pantang salah produk pasti keluar berbiji2 jerawat sekitar pipi. Ada yang besar dan ada yang kecil. Wajah saya juga nampak sangat kusam kan...Tak dinafikan lagi.. Itulah sebab nak sangat try ephyra ni... 
Gambar masa raya Aidilfitri 2014..


Muka saya dah pudar parut jerawat. Kulit muka jadi cerah. Tak kusam lagi..
Terima kasih pada Ephyra membuatkan raya saya lebih bermakna...Ramai yang tak percaya kalau saya kata umur dah 30 tahun...hehe...

2. Badan lebih bertenaga, kenyang selalu.

Saya start consume Ephyra ni kiranya sebelum berpuasa dan dalam bulan puasa. Yang membuatkan saya rasa terkesan sekali pasal produk ni adalah saya takde rasa lapar lansung pun sepanjang hari di bulan puasa tu. Biasanya kalau tahun2 lepas saya rasalah jugak lapar tu kalau tak pagi, petang2 dekat nak berbuka tu. Ajaibnya dengan ephyra ni rasa lapar tu tak muncul pun...malah badan saya lebih bertenaga! Sihat dan segar...

3. Perut lebih kempis

Disebabkan rasa kenyang tu, maka, saya boleh minimumkan pemakanan saya... secara tak lansung kesan pada badan... yang saya perasan perut saya tak terlalu buncit dah...hehe.. malu pulak... tak ditunjukkan kat sini la gambarnya... mak saya yang tegur ni tau... serius...

4. Pelawasan lancar

Saya ni jenis payah sikit nak membuang air besar. Tapi sejak amalkan ephyra ni sistem pelawasan saya sangat lancar... tiap hari mesti akan membuang.

Setakat ini itulah keberkesanan ephyra pada saya. Diharapkan semoga saya akan diberi kesempatan lagi untuk mendapat produk ni...Kalau korang nak lebih info jom singgah mana2 link info di bawah.

Call / whatsapp HOTLINE : 019 3999 238 / 03 41417889



















4 comments:

  1. GOOD LUCK YEE :)

    Syiera dari giveaway sama
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

    Good luck ya... (^_^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...