Bride To Be : Korset Spanx yang meletop best

Salah satu perkara yang penting dalam urusan persediaan kahwin adalah korset!
Barulah nampak menawan di hari bahagia..
Korset membantu untuk menyorokkan lemak dan benjolan2 yang tidak sepatutnya... kalau perempuan faham kan..hehe

Banyak jenama korset di pasaran ni tapi yang selesa tu payah nak cari.. yela  nk pakai untuk wedding. Kenalah cari yang betul2 ikut keslesaan kan... nak pakai dari pagi tu...hehe

Saya usha2 pasal korset pastu terjumpalah jenama spanx ni.. actually yang oversea punya. Kiranya pre order item la.. Saya dah bayar deposit half untuk in power line...
InsyaAllah dalam masa sehari dua ni akan sampai...


Nanti dah pakai saya buat review pulak yer...



3 comments:

  1. bagus spanx ni...ramai kengkawan saya order dr USA dan review depa semua ckp bagus

    ReplyDelete
  2. Hi..pemenang Mega Giveaway Anak Merdeka Malaysia! sila lapor diri..check email ye

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...