Bride To Be : DIY Hantaran

Jika masa tunang dulu saya DIY Hantaran saya.. jadi, untuk kahwin ni pun saya teruskan misi yang sama. Lagipun bila buats endiri ni lagi puas hati :) Biarpun tak lawa mana kan...
Yang best bila part g beli barang2 nak buat hantaran tu... rambang mata sangat2... pastu mula lah tukar kaler plak..haha

Meh tengok hantaran masa bertunang dulu...----> Hantaran masa bertunang
Pilihan untuk kahwin ni saya nak yang nampak elegan dan ekslusif..kononnya... nak simple jer...
Kaler pilihan kali ni adalah silver+maroon/merah 
Saya nak guna maroon tu sebabnya rambu ramba tu banyak sangat lebih masa tunang dulu.. Daripada membazir macam tu baik saya guna untuk kahwin pulak..
Encik tunang guna kaler gold+hijau.. cantik..... idea dia sokmo bernas! jeles i... hihi...

Masa ni baru siap 3 bijik bantal... saya balut dengan kain satin dulu baru balut dengan kertas pembalut tu..

corak kertas pembalut dari dekat... yang bunga tu just letak dulu... kena tambah lagi sebab kosong sangat.. 


Yang bawah tu belum balut lagi.

Nanti dah siap sepenuhnya saya update yer...

2 comments:

  1. wah. xlama dah tu. pape pom semoga dipermudah urusan. jgn lupa jemput kite nnty.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...