Bride To Be : DIY Goodies

Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf zahir dan batin...

Masa raya ketiga aritu saya berkesempatan ke Nilai untuk beraya di rumah sepupu. Dah alang2 kat Nilai, saya pun singgahlah kedai yang patot..tapi masa tu banyak lagi kedai tutup sebab masih dalam minggu raya kan. Harga pun boleh tahanlah mahal..
Saya sempatlah beli frame ayat Al-Quran, karpet, pastu goodies sket nak tambah2..
Beli kat VStar sebanyak 50pcs jer. Glass jar. Ada promosi masa tu
Cuma RM 0.75 sen sahaja per pcs.

So, balik rumah tu tengok ada lagi benda2 untuk deko. Daripada tak guna saya pun hentam jerlah untuk DIY Goodies tu. Ada 3 jenis design yang dihasilkan. Sebab tak cukup alat. hehe... Nasiblah siapa2 yang dapat kan. Yang ni untuk saudara mara takpun orang blok saya jer... ada tambahan lagi.. campur2 ma beli..

Nampak tak ada 3 pattern yang berlainan? hehe

simple jer kan.. just tampal rama2 sebagai deko


Counting my days... less than 1 month to go...

Bride to be from pahang

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...