JOM BUAT ALBUM DI PIXAJOY




Semalam saya telah order photobook dari Pixajoy ni... Beli kat livingsocial voucher RM10.. Harga asal RM69 tau... Saja nak mencuba...


Untuk pengetahuan, pixajoy ni adalah sebuah syarikat di mana kita boleh buat printing segala jenis album yang kita nak.. kita boleh design sendiri album kita tu. Nak kulit macam mana... dan macam2 lagi la..
Ada software yang disediakan untuk kita buat semua tu.. bila dah siap kita print dan hantar ke server diorang. Nanti diorang akan pos la kat kita album tu :)
Saya tak sabar nak dapat album tu.. nanti bila dah dapat saya buat review semula yer...

Kalau korang nak buat album, cepatlah daftar kat pixajoy tu. Banyak website yang buat deal dengan harga yang berbaloi2 untuk album. 

Ada banner kat atas tu untuk terus ke website pixajoy.
Takpun kat side tepi blog ni... ada jugak...

1 comment:

  1. saya pun selalu usha pixajoy nie. service dia okey. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...