Berkenan sangat ni...

Bukan mengidam yer... 
tapi berkenan... dengan harapan suatu masa nanti boleh dapatkan...Kalaulah duit tu boleh petik jer atas pokok.. saya sanggup panjat! hehe

Ni nak buat baju raya tahun ni.. nampak macma gadis kampung kan...
Tengok kat pasar borong Pekan setiap hari Sabtu tu..
Harga dalam RM80 jer sepasang..
Ada tak yang sudi nak belanja saya?
Hehe...Sedekah di bulan Ramadhan

Ini pulak cincin silver... Cantik2 design dia kan... saya sangat suka.. Harga pun amatlah murah.. sepasang set couple ni range harga dalam RM300 ++ jer tau

Yang ni pulak idaman hati nak buat beg hantaran saya... oh encik tunang.. tunaikanlah permintaan saya ini..
Gojes kan beg ni? cantik giler...

1 comment:

  1. cantik baju kurung tuh. simple aja.. time raya CT suka baju yang kosong wakakaka.. senang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...