Album Pixajoy yang best

Very good!! servis sangat tiptop...Dalam masa 3 hari dah dapat album ni. Memang saya sangat teruja tau..
Album tunang... Beli masa ada deal aritu kat livingsocial... Daripada harga RM69 cuma bayar RM10 sahaja! Pastu kos pos RM8 bila dah complete order...
Untuk yang takde kemahiran mengedit pun jangan risaula... sebab pixajoy memang sediakan software untuk edit gambar2 kita tu. Pixajoy Editor...
Singgah ke Pixajoy website untuk tengok semua...


Tak boley nak rotate... hehe.. terbalik kot... kotak/bekas album tu..


Antara kandungan page dalam tu...


Puas hati sangat2... suker2...hehe

Ada satu lagi album nak kena buat ni... tunggu mood nak mendesign dan mengedit tu sampai...



2 comments:

  1. wahhhhh cantiknye ! ni album wedding nti konfem meletop nih kak lin ! hehe
    pixajoy & ape yg 1 lagi yg ada deal kat groupon gak tu? comel2 betol designnye hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...