Rezeki Pakai kereta

Alhamdulillah..

Rezeki Allah bagi tu kadang2 tak dijangka :)
Balik rumah dapat sampul surat berisi cek...

Nilainya tak sampai RM100 tapi okeyla kan... boleh tambah2 buat belanja..
Dahla bulan ni over budget tau... gilerla... baru dapat gaji dah habis..

Sebenarnya setiap tahun dapat cek ni daripada Takaful Malaysia. Sebab tak pernah claim lagi insuran.. Aritu accident pun xclaim daripada insuran saya ni sebab bukan saya yang salah. Tahun lepas punya saya pun dah tak ingat berapa.. tapi steiap tahun pastinya berkurangan sebab market price kereta makin susut nilainya.



Bersyukur selalu... dengan rezeki yang dapat... :)



2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...