Bride To Be : Debaran mula terasa

Masa tunang baru ni terasa lambat lagi ni nak kahwin..
Plan bulan 9 so ada lagi lebih kurang 5 bulan nak tempuh...
Lagipun dah usha2 apa yang patot cuma belum booking je lagi..
Baju nikah pun beli yang ready made jer... veil n shawl in progress...
Baju untuk pakai masa bertandang pun dah tempah.. in progress jugak...
Apa lagi erk...

Pelamin dah usha untuk kedua belah pihak...Cuma belum booking jer :) huhu
Kad kahwin? dah jumpa jugak nak buat kat mana.. belum tempah je lagi...
Lagi? Khemah?? itu biar ma abah yang uruskan..
PA Sistem? belum lagi...

Banyak lagi yang belum setel... hua.. nak nange spulak rasa!! Borang nikah... UJian HIV..
oh tidak!!!!

Saya ingat nak postpone lagi tarikh tapi ma abah dah in form kat belah saudara mara yang jauh tarikh yang perbincangan tu,,

Tetiba rasa nak menjerit jer...
Banyak lagi nak kena siapkan.. memanglah syok kalau dapat kahwin cepat2... lagi cepat lagila cepat hilang serabot ni kan...

Kalaulah duit macam daun2 kat pokok mangga umha saya tu senang... segalanya mudah... dugaan dalam bertunang ni... positifkan diri...

berdebar pulak rasa macam2 nak kena buat...


1 comment:

  1. insya Allah...semoga segalanya dipermudahkn..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...