Bride To Be : Borang Nikah dan Borang Ujian HIV

Untuk bakal pengantin yang tinggal di Pahang korang bolehla download n print jer segala jenis borang yang ada di website JAIP tu..

Borang-borang yang ada adalah :

1. Borang kebenaran berkahwin
2. Wakalah wali
3. Borang HIV Test
4. Senarai semak dan panduan isi borang

Kan senang.. tak perlulah nak membazirkan masa ambil kat pejabat kadi ker jaip ker..
Segalanya di hujung jari...

Saya pun baru jer nk print ni.. :)

Urusan nikah saya insyaAllah tak rumit sangat sebab masing-masing orang Pahang.. Kampung sama! hehe... Akan diuruskan bersama lepas ni... tak baca pun lagi apakah yang terkandung dalam tu...

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...